DIE afgelope twee maande het ek weer besef dat indien ek ClickKliek se webblad effektief wil bestuur en ook uitbrei, ek advertensies op die blad sal moet toelaat.

Die web het ‘n uiters belangrike bron van bemarking vir enige onderneming in die wêreld geword. Die teikenmark het verander van mense in ‘n dorp of streek na mense oor die wêreld heen.

‘n Onderneming wat effektief sy teenwoordigheid op die web vestig, kan maklik sy kliënte-basis weekliks verdubbel. As voorbeeld kan ek een van die advertensies op die ClickKliek-blad gebruik.

Voordat ek die advertensie op die webblad gesit het, het ek nog nooit van DChoc gehoor nie, maar nadat ek die webblad besoek het, het ek onmiddellik ‘n bestelling geplaas. Die ongelooflikste geskenke wat ek in jare gesien het. Werklik iets spesiaal en ideaal vir daardie situasies waar jy weet jy verkeerd was en net nie weet hoe om die vrede te herstel nie.

Die beste deel is dat jy as eienaar van ‘n onderneming nie eens nodig het om webbladsye te besoek en te onderhandel met die webbladeienaars nie.

Jy gaan bloot na een van ‘n aantal webbemarkingsmaatskappye en teken in op een van hul bemarkingspakkette.

Honderde webbladeienaars het reeds ingeteken om hierdie dienste op hul webbladsye te bemark. Die eienaars van die webbladsye kry dan kommissie uit suksesvolle verkope. Hierdie kommissie word deur die verkoper bepaal.

Indien jy dus ‘n webblad het of ‘n maatskappy het wat jy effektief en teikengerig wil bemark, is dit dalk vandag tyd om by een van hierdie dienste aan te sluit. My gunsteling bemarkingsmaatskappye is Trafficsynergy, Offerforge en Earningsonline.

 

Ander voorbeelde:
USA Green Card Lottery

 

 

Need a second bond? Click here to apply online.